Апликации Спорт

Фраерска Инстаграм мешавина на модата и светот на фудбалот

zr73483efj
Напишано од Хонг

Дечките од XZTALS го имаат најдобриот Инста профил за фудбалски дресови.

Нивната идеа и креативност ја пренесуваат преку познатите дресовите на познатите фудбалски тимови, со тоа што си играат со нивниот дизајн и со нивниот спонзор кој по сликите ќе видите дека најчесто е некој познат моден бренд. Посетете ја нивната веб страна и дознајте нешто повеќе. Во моментов им изгледа малку штуро, за разлика од нивниот Инстаграм профил.

 

 

За авторот

Хонг

Остави коментар