Одржување

French Crop е предлогот за вашата следна фризура

Напишано од Пјер

French Crop е нашиот предлог  за вашата следна фризура. Французите ја обожаваат, што е и првата битна работа која мора да се спомене. Лесна е за правење, не треба некоја филозофија и одговара на сите стилови (може повеќе на бунтовничкиот стил). Оставете малку подолга шишка, а позади одете кратко колку што дозволува вашата форма на череп и лице. Ќе ја пробате нели?

За авторот

Пјер