Задолжително

Friday.mk целосен водич за комбинации со зимската капа

Напишано од Пјер

Да, и капата не е така едноставна како што на прв поглед доликува. Зимската капа, покрај тоа што функционира за да не стопли и за да не заштити од студот, таа е и одличен моден додаток со кој треба вешто да се комбинира.

Затоа потрудете се вашата нова зимска капа да се поклопува со вашиот моден стил. Следете ги сите можни стилови со овој моден додаток –

Класиката

A classic cuffed beanie for men

Рибарската кратка капа

How to wear a fisherman's beanie

The Bobble Hat

How to wear a bobble hat for men

Бекампката со поголем број од вашата глава

David Beckham oversized beanie

Visor, капата со стреа (слободно може да ја игнорирате)

Peaked/Visor beanie for men

Во продолжение, како шлаг на тортата, повеќе предлози за комбинирање со капата, доколку имате потешкотии во вашиот избор.

How to wear a beanie with a suit for men

Men's street wear beanies - how to wear

How to wear a workwear beanie or fisherman's beanie

 The best winterproof beanies for men

Selected Homme H&M J.Crew Whistles

За авторот

Пјер