Филмови

Friday.mk предлог филм за полесна Понеделничка вечер – Berlin Syndrome

Напишано од Пјер

Доколку сакате нешто Европско, тензично, и со голотија, тогаш ви го спасивме понеделников. Нашиот предлог е Berlin Syndrome, трилер/драма, со Teresa Palmer која можеби ја одиграла најдобрата улога досега.

На моменти со чудни дејствиа, но во глобала одлично тензично филмско решение за првиот дел од работната недела.

За авторот

Пјер