Филмови

Friday.mk предлог филм за спас на Понеделников

Напишано од Пјер

Има ли нешто подобро, за спас на мачниот понеделник, од класична акција/комедија. Нашиот денешен предлог е The Hitman’s Bodyguard

Тројката составена од  Ryan ReynoldsSamuel L. Jackson и Gary Oldman, нуди забава и квалитетно разубавување на секогаш тешкиот Понеделник

За авторот

Пјер