Филмови

Friday.mk предлог Италијански филм за кул понеделничка вечер – Perfect Strangers

Напишано од Пјер

Perfect Strangers, односно Perfetti sconosciuti, е Италијански филм од 2016, со многу интересна реална тема. Препорака од нас која со сигурност ќе ви ја спаси понеделничката вечер.

За авторот

Пјер