Uncategorized Бизнис совети Троши

Friday.mk предлог модерен директорски геџет

Напишано од Нино

Понесете стил на вашите бизнис средби. Овој „гаџет“ на TROIKA е повеќе од елегантна футрола. Изработена е од алуминиум, собира ~10 визит-карти и има механизам со ролер кој служи за диспензирање на картичките. Достапно во продажните салони на Bozinovski -> http://bozinovski.com.mk/shops | https://youtu.be/aiNDjiBWt2I

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)