Серии

Friday.mk предлог серија за спас на новогодишните празници

Напишано од Пјер

Веруваме сите веќе добро ја знаете, затоа што социјалните мрежи секојдневно пишуваат за неа. Стануза збор за гермнаската серија Dark, нов експеримент на Netflix надвор од границите на Америка ( по Narcos(Colombia), Fauda (Israel) and 3% (Brazil) ).

Можеби на моменти ќе помислите дека ви треба докторат за да ги пофатите сите моменти, но верувајте крајот донекаде разјаснува, и најавува втора сезона.

Задолжително!

За авторот

Пјер