Серии

Friday.mk предлог за месец Ноември – MINDHUNTER

Напишано од Пјер

IMDB

Новата хит серија на Нетфликс, на тема ФБИ и психологијата на убиствата на најпознатите сериски убијци во 70тите во САД. Базирана на книгата “Ловец на умови”, во која се говори за првиот проект во Америка на тема психологија, и влегување директно во умот на најголемите убијци во Америка. Дефитивно хит, и наш сигурен предлог за месец Ноември.

За авторот

Пјер