Хотели

Friday.mk winter #goals со ново име на листата

Напишано од Нино

Алпите, поточно местото Matterhorn, ја има среќата да го има ресортот Chalet Zermatt Peak како дел од својата понуда. Галеријата ќе ве остави без зборови –

mtm0mjgwmdq4nzgwodmynzm4 mtm0mjgwmdq5mdq5ndy0oday mtm0mjgwmdq5mdq5mjq2mtc0 mtm0mjgwmdq5mdq5mjy4mtk0 mtm0mjgwmdq5mdq5mzexnzew mtm0mjgwmdq5mdq5ntmwmzm4 mtm0mjgwmdq5mdq5mzc3mjq2 mtm0mjgwmdq5mdq5mzmznzmw

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)