Мода Спорт

И фудбалските дресови се дел од машката мода

Напишано од Пјер

Модата дефинитивно стана поле на игра во која нема правила. Последната лудост доаѓа од Paris Fashion Week, и соработката на фудбалскиот тим PSG и брендот KOCHE. Што во превод би значело мода во која главен збор има дресот на Парижаните. Проверете ја галеријата и видете за што станува збор.

П.С. Има нешто и за девојките

 

За авторот

Пјер