Технологија

Fujifilm X-A5 – идеален апарат достоен за еден господин

Напишано од martin

Не само што прави одлични фотографии, вие можете да го набавите во комбинации и бои кои ви одговараат на стилот. Компанијата Fujifilm го најави X-A5 апаратот со XC15-45mm kit објектив. Апаратот ќе биде достапен во три бои со слоеви на синтетичка кожа. Овој апарат е со вградена Bluetooth технологија, со што трансферот на фотографиите во телефон ќе биде едноставнно.

Апаратот се карактеризира со 24,2 мегапикселен APS-C сензор, ISO осветлување кое оди до 12 8000 со можност за додатно проширување од 51 200. Апаратот исто така има можност да снима во 4К резолуција.

За авторот

martin