Апликации

И Германците имаат свој моден машки адут на Инстаграм

Напишано од Пјер

Задолжително за следење. Огромен број на стилови, од кои може да се украде некоја идеа. Инстаграм профил кој секојдневно не изненадува.

Justus Frederic Hansen

| 25 | | Mainz, Germany 🇩🇪 | | 👻 – justusfh | |

Мала инспирација во продолжение –

За авторот

Пјер