Селебрити

Ги имаме првите секси фотографии од календарот на Pirelli за 2017

Alicia Vikander
Напишано од Хонг

Nicole Kidman, Robin Wright, Julianne Moore, Uma Thurman, и уште многу други. Pirelli оваа година ја смени политиката, и фокусот го сврте кон жените кои се далеку од нивниоте најдобри малди години. Добро освежување, иако ќе ни фалат младите секси модели L

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong’o

Kate Winslet

Kate Winslet

Penélope Cruz

Penélope Cruz

Alicia Vikander

Alicia Vikander

Uma Thurman

Uma Thurman

Julianne Moore

Julianne Moore

Robin Wright

Robin Wright

Nicole Kidman

Nicole Kidman

За авторот

Хонг

Остави коментар