Архитектура

Градежен тренд кој посакуваме што поскоро да ја зафати Македонија

Напишано од Нино

Zen Houses моделите како овој на фотогалеријата се вистински тренд во Чешка, а наскоро се очекува да ги зафатат и останатите Европски држави. Замислете ги само нашите поголеми градови со вакви фантастични градежни дела –

zen-houses-large-families-holiday-solution-0 zen-houses-large-families-holiday-solution-2 zen-houses-large-families-holiday-solution-3 zen-houses-large-families-holiday-solution-4 zen-houses-large-families-holiday-solution-5 zen-houses-large-families-holiday-solution-6 zen-houses-large-families-holiday-solution-7

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)