Кариера

Густаво Магнар – момчето на кое сите му завидуваат

Напишано од martin

Сите сонуваме барем еден момент во животот да бидеме богати. Секако, никој не го очеква тоа дека ќе му се случи во раната фаза од животот, но има некои милијардери во светот кои што се премногу млади. Денеска ќе ви го претставиме Густаво Магнар, третиот најмлад милијардер во светот. Овој дечко има само 24 години и поседува богатство до речиси 2 милијарди долари.

Тој ни доаѓа од Норвешка, а неговиот татко му оставил пола фабрика која се занимава со производство на риба и конзервирање. Тој сака да троши и има раскошен живот, а тоа ќе можете да го видите и на неговиот Инстаграм профил.

За авторот

martin