Водич за патување

Harley Davidson ги претстави новите CVO модели

Harley Davidson е дефинитивно најпознатиот мото бренд кој претставува синоним за бунтовниците. Овој пат компанијата се реши да ги претстави новите CVO модели. Harley Davidson ги претстави новите три модели кои ќе бидат спремни за 2018 година. Станува збор за CVO Street Glide, CVO Road Glide и CVO Limited моделите кои се навистина импресивни.

Сите три модели се со по 2000 кубика, а моторот особено ќе им се допадне на оние стари возачи бидејќи е направен да се лади со вода и уље, исто како што порано ги ладеле Harley Davidson моторите. Изгледот на овие модели е навистина моќен, и е мешавина од безвремескиот со модерниот стил.

За авторот

martin