Автомобили Најново

Хрватите имаат со што да се гордеат – Rimac C_Two

Напишано од Пјер

MATE RIMAC во Женева го претстави новиот хиперавтомобил C_Two Rimac.
Шлаг на тортата, е настапот на 2Cellos. Дупла радост за Хрватите.

Во продолжение мини анализа за неверојатните перформанси на овој хипер електричен автомобил.

За авторот

Пјер