Луксуз

Hublot со ново ремек дело – CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH BERLUTI SCRITTO

Брендот Hublot сите го познаваат, дури и оние кои не се големи љубители на часовници. Овој пат познатиот швајцарски бренд се одлучи да ни претстави специјално издание кое ќе не воодушеви. Ако сакате луксузен часовник со кој ќе се чуствувате како најсреќен човек на светот, престанете со барање бидејќи Hublot Classic Fusion Chronograph Berluti Scritto е току тоа.

Часовникот е достапен во две верзии кои содржат преубава основа со пречник од 45 милиметри. Во внатрешноста се наоѓа HUB1143 механизмот, а исто така има и додатна енергија која држи до 42 часа.

За авторот

martin