Одржување

Имаме интересен предлог за вашата следна фризура

Напишано од Пјер

Нашиот предлог се темели на еден од најмодерните машки икони во светот – Дејвид Бекам. Фудбалската ѕвезда ги има пробано скоро сите модерни машки фризури во последните 10тина години. Затоа проверете ја галеријата, и одберете нешто –

За авторот

Пјер