Филмови

IMDb објави листата со најбараните филмски фаци за 2016

38b9b39a-c126-4ea4-8775-8fc5e8c3c531
Напишано од Хонг

Поточно, IMDb објави 2 листи. Едната со најбараните 10 глумци за 2016, и втората со најуспешните нови изненадувања во светот на филмот. Margot Robbie е лидер на првата листа, после супешните улоги во Suicide Squad и the The Legend of Tarzan. 

Додека кај новите филмски ѕвезди, лидер е младата Millie Bobby Brown, на нас позната како Eleven од Stranger Things. Дефинитивно најдобро освежување во светот на филмот, за многумина сигурна оскаровка за некој нејзин иден успех. Значи –

Top 10 Stars of 2016

1. Margot Robbie
2. Emilia Clarke
3. Millie Bobby Brown
4. Tom Hardy
5. Morena Baccarin
6. Gal Gadot
7. Alicia Vikander
8. Daisy Ridley
9. Haley Bennett
10. Leonardo DiCaprio

Top 10 Breakout Stars of 2016

1. Millie Bobby Brown
2. Haley Bennett
3. Tom Holland
4. Natalia Dyer
5. Brie Larson
6. Evan Rachel Wood
7. Adam Driver
8. Sam Claflin
9. Jeffrey Dean Morgan
10. Sofia Boutella

Во меѓувреме, Netflix најави дека ќе потроши повеќе од 6 милијарди на нови серии во 2017. Спремете се!

За авторот

Хонг

Остави коментар