Луксуз

Инспирација и стил, во новиот рачен часовник на Ulysse Nardin

mtqzmdk3ndm4otm1mtk2odc3
Напишано од Хонг

Chronograph Annual Calendar from Ulysse Nardin е рачниот часовник кој е главна тема деновиве во светот на луксузот. Одличен дизајн, префинет стил, и минималистички детали. Се што е потребно за нова страст во машкиот свет на рачните часовници. Проверете сами –

mtqzmdk3ndm4otm1mtk2odc3 mtqzmdk3ndm4njy2nzyxndix mtqzmdk3ndkyodkwnzizntm0 mtqzmdk3ndkzndi3ntk0ndq2

За авторот

Хонг

Остави коментар