Задолжително

Инстаграм профил на неделата во Македонија

Напишано од martin

Денеска се решивме да ве запознаеме со македонскиот модел, Викторија Луческа. Таа освен што е позната како модел, таа е една од најатрактивните девојки во на Инстаграм во Македонија. Тоа може да го видите и по нејзиниот профил на кој има некаде околу 8,000 фанови.

Behind every successful man stay women with bloody hands…

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

Behind every successful women stay man who loves her !!

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

In wine i trust 🍷 . . .

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

#sexyback 🔞

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

Good afternoon 💁

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

#nightout #istanbul #ootd

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

Morning babe 😊 #morningmotivation #nomakeup #black #underwear #sexy #model #lifestyle

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

Photography : @stefani_ps 🔞❕

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

A post shared by ViktoriAna (@im.viktoriana) on

За авторот

martin