Задолжително

Инстаграм профил на неделата во Македонија

Напишано од martin

За оваа недела, како најдобар Инстаграм профил во Македонија, нашиот тим се одлучи да ја избере Борјана Јорданова. Девојка која има 18 години и ни доаѓа од Скопје. Се занимава со фотографирање, пред се како хоби, но и како тип на работа. Инспирацијата ја добива од различни места, како што се ќошињата на нашието Скопје, интернет страници (Инстаграм, Пинтересет…), и од голем број на познати луѓе и луѓе од околината.

Доколку пролистате по нејзиниот профил ќе видите дека Борјана е перфекционист и ужива во хармонијата на боите. Погледнете дел од фотографиите кои може да се најдат на нејзиниот Инстаграм профил.

Self . . . #cthrumakeastatementmkd

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

🍁

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

A post shared by бoрјaнa🌿 (@bor.jana) on

За авторот

martin