+18

Инстаграм профил на неделата во Македонија

Напишано од martin

Дали досега сте слушнале за Верче Ѓоргиева? Девојката која е со потекло од Штип, позната како Вера Хаган, а денеска важи за еден од најдобрите македонски модели. Покрај Македонија, Вера успешно полека се пробива како модел и на светски сцени. Погледнете го нејзиниот Инстаграм профил и ќе видите зошто таа е девојката на неделата!

naturalized by @mauriziomontani 📸✨

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

grainy film ⚡️🍒

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

beautiful day. 🌞

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

Mm .

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

A post shared by Vera Hagan (@verahagan) on

За авторот

martin