Апликации

Инстаграм профил за момците заразени на Џорданки

Напишано од Пјер

#Jordan1Club The 1 that started it all e нешто задолжително. Џорданки во секакви бои, на секакви места, со луди дизајни. Одма палете Инстаграм

Wheat shots 🌾 📷 By @mofoshoo #Jordan1Club

A post shared by #Jordan1Club (@jordan1club) on

Bloody good 💉 📷 By @willivmlei x @ovo_angell #Jordan1Club

A post shared by #Jordan1Club (@jordan1club) on

Wet Wet 💦💦 📷 By @svmmysvm #Jordan1Club

A post shared by #Jordan1Club (@jordan1club) on

Halloween in January 🎃 📷 By @estheticwitness #Jordan1Club

A post shared by #Jordan1Club (@jordan1club) on

За авторот

Пјер