Апликации

Instagram профилот на Giorgio Giangiulio е нешто задолжително за мажите со стил

Напишано од Пјер

Нормално дека е Италијанец кој се разбира од добра мода и стил. Зависен е од карираните дизајни, од откачените аксесоари, и секогаш е отворен кон луди модни комбинации. Самите информации на неговиот Инстаграм профил кажуваат доволно, а и бројката од скоро 30000 followers не е ич мала.

Giorgio Giangiulio

The Style Storyteller – ✉️ info@giorgiogiangiulio.com Brand Ambassador – Menswear Consultant – Bespoke Adviser – Contributor at thePLAYERS Magazine www.giorgiogiangiulio.com

Галеријата е шлаг на тортата –

First fitting with @sartoriacarfora 📷 by @fabriziodipaoloph

A post shared by Giorgio Giangiulio (@giorgiogiangiulio) on

Saturday Inspiration: Mr. David James Gandy @davidgandy_official

A post shared by Giorgio Giangiulio (@giorgiogiangiulio) on

Saturday Inspiration: Mr. Andrew Lauren #AndrewLauren

A post shared by Giorgio Giangiulio (@giorgiogiangiulio) on

Belted Safari Jacket @privatewhitevc #PrivateWhiteVC 📷 by @gianlucascerni

A post shared by Giorgio Giangiulio (@giorgiogiangiulio) on

За авторот

Пјер