Луксуз

Искусете ја совршеноста на дизајнот, деталите и лускузот со Princess Yachts

Напишано од martin

Јахтата претставува слика за вашиот животен стил. Таа треба да ви овозможи неверојатно искуство, за вас, вашето семејство и пријатели. Секоја Princess јахта е дизајнирана со добро направен план и со огромно внимание кон деталите. Без рзалика, дали ќе пловите низ водата, или пак ќе се закотвите во некој залив, ќе ја препознаете разликата која што ни ја носат, дизајнот и деталите.

Произведувањето на јахти е занает!

Компанијата Princess во своето портфолио има произведено повеќе модели на јахти во неколку различни класи.

М класа

М класата на јахти претставува едно големо олецетворение на компанијата. 50 години инспирирана занаетчиска дејност, дестилирано во првокласно искуство од светска класа. Овој тип на јахти ви нуди рај на релаксацијата и возбудата.

Y класа

Класа во која ќе го запознаете светот на моторните јахти кои се генијално направени за да ја освоите вашата имагинација. Прецизно дизајнирани јахти до најситните детали заедно со најдобрите материјали кои се споени да го дадат совршенството. Софистицирано искуство за голема возбуда.

 

F класа

Во оваа категорија ќе се запознаете со технички напредните и поросторно пропорциналните јахти.

V класа

Доживејте го максималното искуство со јахтите. Уживајте низ водите со јахтите од V класата кои се парадокс на огромна моќ и ексклузивен луксуз.

S класата

Ова класа станува збор за една волшебна уметност. Баланс помеѓу луксузот и просторот кој ви нуди едно огромно уживање во водените спортови и отворениот простор.

 

Изработка

Компанијата Princess Yachts постојано развива генијални начини за секој детал од јахтата да биде здрав, практичен и совршен. Нивниот тим на архитекти, дизајнери и инженери направи овој занает да го сакаат голем број на луѓе ширум светот. Секој детал се работи со огромно внимание, а тоа им овозможува да го следат квалитетот во текот на секоја изработка. Поради таа причина, компанијата ги повикува сите идни сопственици да го посетат процесот на изработка со цел самите да се уверат квалитетната изработка. Срцето на изработката на овие прекрасни јахти, лежи во градот Плимут, кога е основан нивниот дом во 1965 година, област во која се крие британското поморско наследство.

PRINCESS 40M

Денеска се решивме да издвоиме една јахта од нивното портфолио коие што потекнува од М класата, а тоа е PRINCESS 40M. Командната фасада на оваа 40М јахта ќе ве остави без здив. Нејзините елегантни моќни линии се протегаат по инзвонредната архитектура. Со перфектно дизајнирани места за одмор и релаксација, спа бања, пропорционални области за јадење, се само дел од нејзините луксузни карактеристики. Оваа јахта поседува се што е портебно за да заминете и да сфатите дека поминатото време со пријателите е едно вистинско задоволство.  Нејзиниот ентериер е извајан за да го издолжи експанзивниот простор и светлината во текот на целата година. Инзвонредна префинетост направена со голема прецизност.

За авторот

martin