Хотели

И Исланд има со што да се пофали

Напишано од Нино

Напуштен објект претворен во убавица, Ion Aventure Hotel е вистинска гордост на Исланд

MTQ0NDYzMTc1NDUyOTkyODI2 MTQ0NDYzMTc1NDUzMDU4MzYy MTQ0NDYzMTc1NDUzMDU4OTcx MTQ0NDYzMTc1NDUzMjU0OTcw MTQ0NDYzMTc1NDUzMTg5NDM0 MTQ0NDYzMTc1NDUzMTIzODk4

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)