Музика

Италијани и Деспасито…комбинација на која ќе се смеете саат време

Напишано од Пјер

Сигурно секој од вас вака се однесува кога ќе ја слушне Деспасито во автомобил. Верувајте, 20 пати ќе го пуштите клипов, и ќе плачете од смеа –

За авторот

Пјер