Пијалоци

Италијаните и пиењето кафе

Напишано од Пјер

Секое сабајле прво на што ни оди паметот е кафето. Еспресо во нашиот омилен кафич пред работа, или пак пред факс. Момент на уживање, кој е измислен од мајсторите на cool стилот и уживањето – Италијаните. Видеово во продолжение ни е едно од поомилените, затоа што одлично доловува една посебна врска помеѓу Италијаните и пиењето кафе

За авторот

Пјер