+18

Италијанката која мора да се следи на Инстаграм – Cristina Buccino

Напишано од Пјер

Прва работа која мора да ја направита оваа недела, е да ја заследите Cristina Buccino на Инстаграм. Секси, посекси, cribuccino. Барем така викаат Италијаните.

Некои велат дека е модел, некои актерка, некои дека е само еден дел од трите секси сестри од Италија. Позната е и по приказната за една помината ноќ со Роналдо. Не е ништо битно од тоа, битен е само најзиниот Инстаграм. Тоа е доволно.

#happywednesday ❤️

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹🦋 (@cribuccino) on

#intothewild 💛🐒🦋🌴

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹🦋 (@cribuccino) on

#rainyday 🤷🏻‍♀️#maldives #march2018

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹🦋 (@cribuccino) on

Sunny day…finally☀️🌈❤️!!!#ilikeit🦋

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹🦋 (@cribuccino) on

За авторот

Пјер