Апликации

Италијански моден фотограф кој го блокира Инстаграм

Напишано од Пјер

Уште еден Инстаграм моден предлог од нас. Безброј модни улични машки стилови, директно од фотоапаратот на најпопуларниот Италијански Инстаграм фотограф.

Fabrizio Di Paolo 📷 Freelance fashion and street photographer 📍 Based in Italy

Give me a wink @guerreisms – Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

Classic – Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@pakyferraro Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@avanagianni Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@frankgallucci Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@marcotaddeiofficial Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@marquisvibes Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@brianlehang and @giorgiogiangiulio Pitti Uomo 92

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

За авторот

Пјер