Автомобили

JAGUAR D TYPE повторно се враќа во производство

Компанијата Jaguar се одлучи да го врати легендарниот D Type модел кој е еден од најубавите ретро автомобили кои некогаш се направени. Овој модел се произведувал пред повеќе од 60 години, па поради неговата популарност во минатото, компанијата се одлучил да направи ограничено издание од само 25 модели. Она што најмногу не привлекува сите е тоа што стариот дизајн ќе биде во комбинација со новите технологии.

За авторот

martin