Одржување Селебрити

Jim Carrey конечно се избричи, и изгледа фантастично

Напишано од Пјер

Актерот се појави на Venice Film Festival оваа недела во малку поинакво издание. Конечно Jim Carrey без бушава брада, и изгледа фантастично. Освежен, и модерен. Ние со нетрпение го чекаме повторно да се појави на филмското платно, и да се смееме како луди –

За авторот

Пјер