Селебрити

John Legend и смокинзите се како родени еден за друг

Напишано од Нино

John Legend секојдневно има ангажмани на формални настани. Затоа смокинг стилот е еден од неговите поомилени. Слушнете што има да каже во поглед модните правила за овој стил –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)