+18

Јозефина Скривер зрачи со посебен сексипил

Напишано од Нино

Данскиот супер модел Јозефина Скривер има Инстаграм профил исполнет со прекрасни одмор дестинации и висока мода со посебна доза на сексипил. Следењето на нејзиниот Инстаграм профил е многу препорачливо.

can every lunch break look like this?! 💦😍 #pooltime #todaysoffice

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

it's rehearsal night!! 🌟#vsfashionshow #vsfs2016

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

one last dip 🌊 💦 next stop paris ✈️

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Hi Mexico 🇲🇽

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

quick pit stop in NYC ✈️ later today off to Mexico

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

peace out ✌️ NYC. up next Hong Kong 🇭🇰

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

❤️️❤️️❤️️ @romeestrijd

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Love them 😍!!

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

ready to gear up! It's black sunday 💀☠️ #raidernation 🏈

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

gold rush✨

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

vacation = no alarm clocks ⏰🚫

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)