Хотели

Јужна Америка е сопственик на најдобриот хотелски поглед на планетава

Напишано од Нино

Дечките од Explora се зависни од луксузни јаки хотели, па нивното најново откритие е ремек делово од Јужна Америка. Поточно –  Explora Patagonia

mtm3mzi0mtaxmje0oda3mja4 mtm3mzi0mdk3mtg4mtq0mjk3 mtm3mzi0mdk2njuxmjczmzg1 mtm3mzi0mdk5nja0mdyzndaw mtm3mzi0mdk5mdy3mtkyndg4 mtm3mzi0mtawmtqwotm0mzez mtm3mzi0mtawnda5mzy5nzy5

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)