Архитектура

Јужна Кореја ни го носо новото архитектонско чудо наречено “The Owl”

busan-times-moon-hoon-01
Напишано од Хонг

Архитекти – Moon Hoon

Локација –  Busan, South Korea

За авторот

Хонг