Фитнес

Качувањето е активност која позитивно делува на телото и духот

Напишано од martin

Голем број од луѓето сметаат дека качувањето по планини или по други нерамни предели е досадно и напорно. Постојат голем број на причини поради кои луѓето ја одбрале оваа активност во својот живот. Добрата енергија која ни ја дава, желбата за подобар физички изглед или пак задоволството кое го имаме кога знаеме дека правиме нешто добро за нашето здравје.

Многу експерти планинарењето или качувањето по нерамни предели ја сметаат за аеробна активност која дава одлични резултати во многу краток период и многу повеќе од возењето на велосипед или пак пешачењето. Овој спорт е достапен и пристапен за сите, а воедно и доста испратлив. Кога станува збор за интензитетот на качувањето, тоа не игра многу голема улога.

Знаеме сите дека денеска живееме во едно брзо и динамично време каде што едвај се постигнуваме да завршиме и поголемиот дел од луѓето не можат да најдат слободно време за нивните фитнес активност. Да отидат да трчаат, да се качуваат по некоја планина или нешто слично. Поради таа причина, е создадена справата Gymbit Maxiclimber Симулатор на спортско качување.

Gymbit Maxiclimber Симулатор на спортско качување е фитнес систем кој симулира качување, со што ќе го зајакнете телото и ќе ги добиете мускулите кои сте ги посакувале. Оваа справа го активира секој дел од вашето тело, комбинирајќи отпор, тонирање на мускулите и аеробик.

  • Безбедно & Ефикасно вежбање
  • Лесна и долготрајна
  • Ја добивате склопена

Вежби за целото тело за секого

MaxiClimber е забавен, едноставен и ефикасен начин на вежбање, без оглед на тоа дали сте почетник или професионалец. Оваа справа е исто така, соодветна и за опоравување по повреди и за лица со проблеми со зглобовите.

Дефинирајте и зајакнете ги мускулите

Со MaxiClimber ги користите истите мускули кои се активираат при качување на карпи. Едноставно наместете ја, качете се и почнете да вежбате.

  • Со менување на позицијата на рацете можее да ги активирате бицепсите или трицепсите.
  • Правете подолги или пократки чекори за да ги таргетирате различни мускули на нозете.
  • Со аеробните вежби ги намалувате наслагите околу стомакот и ги дефинирате стомачните мускули. 

Брзи & Ефикасни вежби за согорување на масните наслаги

Вежбите на MaxiClimber се одлична замена за трчање, џогирање или пешачење.  Во текот на вежбањето вие ги активирате сите мускули на телото, истовремено:

3 подароци за успешна програма за слабеење

Со MaxiClimber, добивате и 3 дополнителни производи кои ќе ви помогнат да ослабнете и да го подобрите вашето здравје:

  • Мерач за калории и број на чекори кој почнува и застанува да брои заедно со вас
  • MaxiDiet план за исхрана & водич за вежбање
  • MaxiDiet табела во која ќе го пратите вашиот напредок

Она што е најдоброто кај овој производ е тоа што откако ќе го земете добивате прво 60 дена тест период.

Купете го веднаш по цена од 7,990 денари. КУПИ ТУКА!

За авторот

martin