Серии

Каде има повеќе убиства, во Walking Dead или во Game of Thrones

og-walking-dead-vs-game-of-thrones
Напишано од Хонг

Две одлични серии, со милион убиства. Но во која серија има повеќе? Интересен инфографик на тема убиства – Walking Dead vs Game of Thrones

abwoyao_700b

За авторот

Хонг