Пијалоци

Како да го направите совршеното еспресо?

Напишано од martin

Постои една книга во светот која што се вика “Ein Mann ein Buch” од Едвар Огустин. Во оваа книга авторот пишува за сите работи кои еден маж треба да ги знае, како на пример како да направите коктел или пак како да ја врзете правилно краватата.

Една од тие работи е и да направите квалитетно еспресо. Краток водич во продолжение!

За авторот

martin