Задолжително

Како да вкусите вино како вистински професионалец?

Напишано од Нино

Доколку не сте некој експерет за вино, тука е Мајкл Сагер-Вајлд сопственикот на винскиот бар Sager + Wilde кој ќе ви покаже како да го почуствувате виното како што треба.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)