Хотели

Како изгледа еден од најдобрите хотели во Лас Вегас, Delano Hotel?

MGM Resorts International е компанија која поседува дел од најдобрите места во Лас Вегас. Од светски познатиот MGM Grand до Aria Suites и Mandalay Bay. Кога сме веќе кај Mandalay Bay, на далечната страна се наоѓа луксузниот Delano Hotel. Направете една прошетка низ овој хотел преку нашата галерија!

За авторот

martin