Креатива Мода

Како Pornhub прерасна од Porn Paradise во модерен Lifestyle Brand

Напишано од Пјер

Од лансирањето во 2007, па се до денес, брендот Pornhub работи на себе и на задоволство на своите корисници. Покрај содржината која сите добро ја знаете, PR тимот на гигантот работи на многу повеќе полиња покрај порноиндустријата. Нивните најнови проекти, последниве неколку години, се врзани со модната индустрија во светот. Логото на Pornhub се почесто може да се види на модните парчиња кај мамците и девојките, почнувајки од најобични маички па се до дуксери и јакни. Ова пред се се должи на нивната стратегија да бидат присутни насекаде, не само online, каде посебен фокус ставаат на соработките со познатите модни брендови од светот.

Во продолжение мал доказ за нивните последни парчиња, и неколку Инстаграм фотки од нивниот профил кои уште еднаш докажуваат за нивната посветеност во светот на модата. Па според нас, не е лошо некогаш нешто да нарачате online и да бидете првата фаца во МКД со парче од колекцијата на Pornhub

Shop our @mooseknucklescanada bomber!!! #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

A Christmas miracle you might say. @reya__sunshine #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Big mood 2018! #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Hi #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

За авторот

Пјер