Uncategorized Луксуз

Како правилно да пушите пури, директно од најголемиот мастер на ова уживање

Напишано од Нино

Ве запозаваме со Едвард Сахакиан, сопственик на еден од најпознатите светски специјализирани продавници за пури, Davidoff London кој ќе ни го објасни вистинскиот начин како да уживате во пушењето на пури. Од одбирање на вистинската пура до начинот како да ја запалите самата пура.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)