Архитектура

Канцелариите на Airbnb во Даблин се лудило

Напишано од Нино

Просторот на AirBnb наречен “The Warehouse” се наоѓа во Даблин, и се простира на површина од 4000 квадрати. Името е идеално, затоа што 400те вработени уживаат во миксот на современото и класичниот дрвенарија стил.

airbnb-dublin-international-headquarters-1 airbnb-dublin-international-headquarters-2 airbnb-dublin-international-headquarters-3 airbnb-dublin-international-headquarters-4 airbnb-dublin-international-headquarters-5 airbnb-dublin-international-headquarters-6 airbnb-dublin-international-headquarters-7 airbnb-dublin-international-headquarters-8 airbnb-dublin-international-headquarters-9

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)