Селебрити

Kit Harington е дефинитивно најмодерниот актер оваа летна сезона

Напишано од Пјер

Ова е дефинитивно година на Kit Harington. GoT серијата гази (без разлика што ги хакнаа), а на последниот Giffoni Film Festival, глумецот докажа дека ја заслужува наградата за најмодерен актер оваа летна сезона. Без непотребен блејзер, со скоцкан перфектен стил, и со разголен глужд. Полн погодок.

 Подоле уште неколку скорешни комбинации во кои беше забележан Kit Harington. Украдете некоја идеа, но не започнувајте од фризурата, затоа што таа не оди на секоја глава 🙂

За авторот

Пјер