Серии

Kit Harington & Emilia Clarke се новите лица на Dolce & Gabbana

Напишано од Пјер

Секс сцената на последната епизода од GoT, не е последно збогум со Jon Snow и Deanery’s Targaryen. Благодарение на Dolce & Gabbana, овие две мегаѕвезди се дел од нивната најнова модна кампања. Подобар избор, во појак момент, нема…

За авторот

Пјер