Селебрити

Кое е тајното стилско оружје на модерниот Chris Pratt

Напишано од Пјер

Chris Pratt има одговор за сите стилови. Кога треба кежуал, едностано одбира фармерки, чизми, и фраерска јакна (кожна или бомбер). Кога треба пак да е формален, комбинира со класични и кежуал одела, некогаш со вратоврска, а некогаш без. Во глобала, јакните и оделата се неговиот главен адут.

За авторот

Пјер